donderdag 10 mei 2012

Bellco wireless muis in handschoenvorm

Bellco's nieuwe wireless muis, de 3D Ion wireless air mouse, is zeker geen gewone muis. De 3D Ion wireless air mouse is namelijk een handschoen. De bewegingen van je hand worden geregistreerd wat weer wordt omgezet in een beweging op je scherm. Of je nu bewegingen maakt in de lucht of op een tafel, het werkt allemaal.

De nieuwe 3D Ion wireless air mouse heeft een bereik van ongeveer 35 meter en beweegt, controleert de cursor op je computerscherm door middel van de bewegingen van je hand. De muis kan je opladen via een USB en dat duurt ongeveer een uurtje.
 
De installatie en setup is simpel, er is geen software vereist, dus eigenlijk een plug-and-play systeem. Het enige wat je moet doen is de kleine USB-module in de computer steken en dan is de 3D Ion wireless air mouse klaar voor gebruik. Deze muis ondersteunt volgende besturingssystemen: Windows, Mac, Linux en Android.

Deze muis kun je alleen maar online kopen en deze kost $79,95, dat is iets van een €62. Deze handschoen is verkrijgbaar in twee kleuren: grijs en zwart. Als je deze muis wilt bestellen en als je meer wilt informatie wilt verkrijgen over de muis, moet je naar deze website surfen: www.3dionwirelessairmouse.com.

Persoonlijke mening: Ik zou zelf niet echt weten of dat deze muis wel zeer accuraat en efficiƫnt zou zijn. Aangezien je de cursor met de losse hand moet bewegen.

Hieronder bevind zich een filmpje met nog wat meer informatie en een demonstratie van de 3D Ion wireless air mouse.



0 comments:

Een reactie posten